ANT Mieke Hovens Helmeshof Steyl 2Klank en muziek  . . . mijn levenslange passie. Van zingend kerstengeltje op de kleuterschool via de aanschaf van het eerste e.p.- tje, naar de klassieken met voorkeur voor kleine bezetting . . . . . via muziek en klanken in diverse culturen naar hedendaagse muziek met al haar ontroering & verwondering . . . . . . . en nu klankwerker: masseur/klankcoach.

Sinds januari 2013 heet mijn bedrijf STUDIO KLANKVOL en werk ik intensief samen met yogadocenten; verzorg eindmeditaties in de lessen en presenteer gezamenlijke workshops: “Klank en Beweging”

Maandelijks verzorg ik klankmomenten  voor bewoners van het Dichtershof in Blerick, Boomheide in Gennep en in de woningen van gebouw ” CENTIME” van de Zorggroep T
egelen

Ik studeerde aan de Nederlandse Peter Hess Academie “Klankkleur” voor Klankmassage – Klanktherapie. Aanvullende masterclasses (o.a. Klankfantasiereizen, de Gong, Stervensbegeleiding) en speciale “KLIK” ( educatie) seminars completeren mijn competenties. Eerder heb ik de opleiding tot muziekdocent afgerond aan het Maastricht’s Conservatorium en een gespecialiseerde training in Orff Schulwerk gevolgd. Aan de MiKoJel (nu Hogeschool Utrecht) studeerde ik muziektherapie. Ook ben ik gecertificeerd REIKI-practitioner volgens het Usiu Shiki Ryoho systeem. Kennismaking met NLP is voor mij de knipoog in het leven.

Muziek, yoga, mindfullness, Reiki en meditatie inspireren mij dagelijks.

Klankcoach: Ieder mens en elk proces vraagt zijn eigen begeleiding. Vanuit mijn achtergrond heb ik een getraind luisterend oor. Bewustwording en inzicht zijn belangrijke stappen om herstel duurzaam te maken. Mijn opdracht hierin is het zoeken en stellen van de juiste vraag.

miek.hovens@gmail.com