*klankmassage: ontspant en onthaast. Alles in de natuur heeft zijn eigen trilling. Klank is hoorbaar geworden trilling. Tijdens klankmassages worden – zacht aangeslagen – schalen op en om het lichaam geplaatst. Het is een individuele behandeling.

Een klankmassage is een eenvoudige klankvolle manier om jezelf zorg & aandacht te geven. Je kunt er mee in balans komen en blijven.

* klankbad: dompelt je onder in klank.   Dit kan liggend maar ook zittend.           Er klinken klanken van klankschalen, gongs, tincha’s etc. De tonen zijn op elkaar afgestemd en geven prachtige harmonische klanken. Als individuele behandeling of in een heel kleine groep.

*Heel effectief als je herstellend bent van een ingrijpende operatie en ontspannend als je (hoog)zwanger bent.

* als liefdevol klankaanbod bij mensen met beperkingen van welke aard dan ook.

* als klankpallet in een serene omgeving met verstillende klanken bij stervensbegeleiding.

* klankmeditatie: neemt je mee op reis door je lichaam. Via geleide meditatie wandel je op de klank van de schaal door je lichaam en ervaart hoe de energie gaat stromen. Zie het als een klank-body-scan. Heel geschikt voor GROEPEN om zo kennis te maken met klankschalen en haar mogelijkheden. In yogagroepen kan dit een deel van de ontspanning zijn of als vervangende les in de vorm van een uitgebreide body-scan.

* klankfantasiereis: zie klank en kinderen

 

 

Een klankmassage, klankbad, klankreis of klankmeditaie werkt op alle niveau’s: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.